Fremoverlent innovatør

Fimamec er en innovativ bedrift med stor kunnskap om mekanisk virksomhet. Vi ønsker å være en effektiv og kvalitetsbevisst partner for alle våre kunder. Fimamec består av et miljø innenfor reparasjon, montasje, service, flytting og igangkjøring av produksjonsutstyr onshore og offshore. Samt ventilasjon.

Et sammensveiset team

Med våre 12 faste ansatte utfører vi oppdrag over hele Norden, men Viken er vårt kjerneområde. Fimamec har også gode samarbeidspartnere i Polen, Latvia og Estland, partnere benyttes som underleverandører på større oppdrag.

Både små og store kunder

Fimamec kan skilte med store og kjente referansekunder som Statoil, Orkla, Hytorc, Tusenfryd, Goman og Lantmânnen. Samtidig ivaretar vi de små, og utfører både service og vedlikehold som enkeltoppdrag med fast pris.

«Vi er svært fornøyd med hvordan arbeidet har blitt gjennomført og vi er spesielt fornøyd med at vi har unngått skader i prosjektet. Jeg vil ikke nøle med å anbefale dere for andre som er ute etter slike tjenester. Vi kommer også til å ta kontakt igjen hvis vi får behov i ulike prosjektsammenhenger.»

Per Erik Knivsflå, produksjonssjef – Orkla Foods Norge Stranda